Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Beszélgetés

Létrehozva: 2011. augusztus 17. Létrehozta: juhymate Kategória: AOEO 33 hozzászólás

Mert hát kell egy ilyen is...

Csak gondoltem egy ilyenre is szükség van mert elindult a beszélgetés a Telepítési problémák között, így bátorkodtam nyitni egyet.

zoli22 január 14. 23:58 10 hozzászólás 8278.
Válasz zoli22 #32. hozzászólására
Én is marathonon vagyok, elvileg küldtem is mailt a játékban, ott hornyakzoli néven vagyok fent.
Egy időre eltűntem, de ha lenne jó társaság rá tudnék kattanni rendesen erre a játékra.
Update: Athenra költöztem, úgy látom ott vannak azért kis hazánkból is lelkes delikvensek.
zoli22 január 14. 17:47 10 hozzászólás 8278.
Válasz pilath #31. hozzászólására
marathonon
Én is marathonon vagyok, elvileg küldtem is mailt a játékban, ott hornyakzoli néven vagyok fent.
Egy időre eltűntem, de ha lenne jó társaság rá tudnék kattanni rendesen erre a játékra.
pilath január 13. 16:28 20 hozzászólás 6181.
marathonon
zoli22 január 13. 10:50 10 hozzászólás 8278.
Válasz pilath #29. hozzászólására
nem tudjátok hogy mikor lesz elérhető a skirmish ??
Én most töltöttem le éppen. Battleforge accountom behalt, így most már többet leszek AoE Online-on, főleg, hogy nagyon jó kis játék ez. Melyik szerveren vagy pilath?
pilath január 11. 18:05 20 hozzászólás 6181.
nem tudjátok hogy mikor lesz elérhető a skirmish ??
Válasz pilath #26. hozzászólására
én még játszok és Lordpilath néven futok
Melyik szerveren vagy? Én az Athen-en játszom, de mióta elértem a 40. szintet már nem mindennap, pedig van egy rakás küldetés amit nem tudok megcsinálni egyedül :( pedig már régen szürkék
Priby január 1. 17:32 37 hozzászólás 4591.
még mindig keresünk AoEOnline-nal játszó embereket az oldal szerkesztőjének :)
ha esetleg valaki úgy érzi, hogy tenne ezért a játékért, akkor itt a lehetőség ezen az oldalon! :P
pilath 2011. december 28. 20 hozzászólás 6181.
én még játszok és Lordpilath néven futok
Játszik még valaki a játékkal? Soha nem látok magyart és ez a fórum is halott:omg:
juhymate 2011. december 15. 19 hozzászólás 6353.
Válasz SirKapor #17. hozzászólására
Hogy felpörögjön a játék magyarok közt, ahhoz kéne ide egy lelkes admin!
Én lennék lelkes admin, csak még nem múltam el 18. Így értelemszerűen én ki vagyok zárva :S
Köszi, de nem tudom hogyan lehet vásárolni [img]http://static.ogc.hu/images/smiley/ohmy.png" alt=""> és honnan vegyek több tízezer aranyat? A link csak az ismétlődő küldiket sorolja fel. És van valami infód emelnek szintet és mikor lesz a többi városban küldi?
SirKapor 2011. december 11. 39 hozzászólás 4492.
Válasz modularboss333 #21. hozzászólására
Nagyot csalódtam a játékban :omg: Elértem a 40. szintet és olyan szarok esnek amik a játék legelején.Van talán 6-7 epic cuccom és még mindig vért izzadok vagy meg sem tudom oldani a szürke küldiket
:szomoru:.Tovább fejlődni nem lehet, a térképen még mindig alig van város.Egyáltalán megjelennek valaha?
Itt van, hogy melyik pályán milyen ládára számíthatsz:
link

Ha elite-ben nyomod, akkor a végládák +10-es szintűek
és azokban szerencsére sose nyersanyag van.

A legendary questek ládái is sokszor nagyon gagyik.
Ha akarsz valami jobb cuccot, azt általában veszed,
vagy boltban vagy trade csatin.
Nagyot csalódtam a játékban :omg: Elértem a 40. szintet és olyan szarok esnek amik a játék legelején.Van talán 6-7 epic cuccom és még mindig vért izzadok vagy meg sem tudom oldani a szürke küldiket
:szomoru:.Tovább fejlődni nem lehet, a térképen még mindig alig van város.Egyáltalán megjelennek valaha?
DracoSharkX 2011. december 8. 5 hozzászólás 10861.
Válasz DracoSharkX #18. hozzászólására
Athens - DracoSharkX
hopsz sry for caps
Válasz modularboss333 #16. hozzászólására
Szia!
Melyik szerveren játszol? Érdekelne a közös játék mert már egyedül csak az ismétléseket tudom megcsinálni:(
VAGY CSAK ELÉG LENNE, HA TÖBBEN JÁRNÁNK FE ÉS SŰRŰBBEN - KELLENE EGY KLÁNT ALAPÍTANI - MIT SZÓLTOK HOZZÁ?
Válasz zoli22 #15. hozzászólására
Azért én nagyon bízok benne, hogy kicsit felpörög lassan itt az élet, szerintem nagyon jó a játék, és a pvp ami hosszú távon is kihívást jelent az embernek. Reméljük, hogy gyarapszik a játék eddig nem túl népes tábora.
Athens - DracoSharkX
SirKapor 2011. december 8. 39 hozzászólás 4492.
Válasz zoli22 #15. hozzászólására
Azért én nagyon bízok benne, hogy kicsit felpörög lassan itt az élet, szerintem nagyon jó a játék, és a pvp ami hosszú távon is kihívást jelent az embernek. Reméljük, hogy gyarapszik a játék eddig nem túl népes tábora.
Hogy felpörögjön a játék magyarok közt, ahhoz kéne ide egy lelkes admin!
Válasz DracoSharkX #6. hozzászólására
Sziasztok!

Szeretnék sok co-op, 1v1 és 2v2 PvP csatát vívni, de ehhez társakra lenne szükség és nem tudom ki hogy van vele, de én jobban szeretek magyar nyelven játszani. Ezért ha valaki kedvet érez barátilag megküzdeni, vagy beszállni mellém 2v2-be, vagy akár co-op -ba az nyugodtan vegyen fel. Üzenetnek írjátok be, hogy "AoEonline hungary". Innen tudni fogom, hogy erre jelentkeztek :). A gamertag-em "DracoSharkX". TS jó ha van. részemről adott.

Üdv!
Draco
Szia!
Melyik szerveren játszol? Érdekelne a közös játék mert már egyedül csak az ismétléseket tudom megcsinálni:(
zoli22 2011. szeptember 2. 10 hozzászólás 8278.
Válasz Cseszka6 #11. hozzászólására
szerintem itt nem nagyon pörög a pvp
kétlem hogy lesznek versenyek belöle
mondjuk én már replayok-nak is örülnék
SirKapor 2011. szeptember 2. 39 hozzászólás 4492.
Válasz SirKapor #13. hozzászólására
Ez jó, ellentábor :-) az Athénon van MAGYAROK csati - ott mindig van fent valaki. Túl sok a lehetőség a játékban azért kevés a magyar PVP még, de azért SPARTában 1v1-ez lehet... én nyomok most jópár meccset ott, mert egy spártai tunikára hajtok :-) Pilath: a skirmish mód az egy új pakkban jön a keltákkal és a perzsákkal egy időben...
Ja és az igazi nickem amit használok az KAPROSZ (a kaporcsaszar az migrálás áldozata lett :-)
SirKapor 2011. szeptember 2. 39 hozzászólás 4492.
Válasz Baxo89 #8. hozzászólására
Gyertek marathon szerverre, gyűlünk azzé vagyogatunk... :) Él a HUN csatorna is ahol egyből tudunk csetelni. GYERTEK!!!
Ez jó, ellentábor :-) az Athénon van MAGYAROK csati - ott mindig van fent valaki. Túl sok a lehetőség a játékban azért kevés a magyar PVP még, de azért SPARTában 1v1-ez lehet... én nyomok most jópár meccset ott, mert egy spártai tunikára hajtok :-) Pilath: a skirmish mód az egy új pakkban jön a keltákkal és a perzsákkal egy időben...
pilath 2011. szeptember 2. 20 hozzászólás 6181.
a görög prémium packal lehet skirmishelni ??
Cseszka6 2011. szeptember 2. 16 hozzászólás 6830.
Válasz pilath #10. hozzászólására
valaki tudja hogy lesz-e bajnokság vagy valami hasonló ??
szerintem itt nem nagyon pörög a pvp
kétlem hogy lesznek versenyek belöle
mondjuk én már replayok-nak is örülnék
pilath 2011. szeptember 2. 20 hozzászólás 6181.
valaki tudja hogy lesz-e bajnokság vagy valami hasonló ??
zoli22 2011. szeptember 1. 10 hozzászólás 8278.
Válasz Baxo89 #8. hozzászólására
Gyertek marathon szerverre, gyűlünk azzé vagyogatunk... :) Él a HUN csatorna is ahol egyből tudunk csetelni. GYERTEK!!!
És ezt a bizonyos HUN csatornát hol tudom elérni, mert valahogy nagyon gáz ez a chat rendszer, ami a játékban van.
Baxo89 2011. augusztus 31. 2 hozzászólás 15314.
zoli22 2011. augusztus 30. 10 hozzászólás 8278.
Válasz DracoSharkX #6. hozzászólására
Sziasztok!

Szeretnék sok co-op, 1v1 és 2v2 PvP csatát vívni, de ehhez társakra lenne szükség és nem tudom ki hogy van vele, de én jobban szeretek magyar nyelven játszani. Ezért ha valaki kedvet érez barátilag megküzdeni, vagy beszállni mellém 2v2-be, vagy akár co-op -ba az nyugodtan vegyen fel. Üzenetnek írjátok be, hogy "AoEonline hungary". Innen tudni fogom, hogy erre jelentkeztek :). A gamertag-em "DracoSharkX". TS jó ha van. részemről adott.

Üdv!
Draco
Sziasztok!

Én még ugyan most ismerkedek a játékkal, de mivel elég sok időm lesz mostanában remélem gyorsan belejövök. A játék egyelőre nagyon tetszik, de már itt az elején is érzem a premium hiányát, szóval hamarost el fogom dönteni, hogy melyik nép áll közelebb hozzám, és ahhoz megveszem a premiumot.

Én is nagyon örülnék, ha tudnék Magyarokkal játszani, főleg, hogy az angolom enyhén szólva hiányos.
Draco szívesen csatlakoznék hozzád, meg is kereslek a játékban, bár TS most nincs fent, mert én skype párti vagyok, de bele lehet vinni a rosszba :)

Zoli

DracoSharkX 2011. augusztus 30. 5 hozzászólás 10861.
Sziasztok!

Üdv!
Draco
juhymate 2011. augusztus 19. 19 hozzászólás 6353.
Válasz Cseszka6 #3. hozzászólására
másnak is offline most a szerver? nem lehet csatlakozni
Routered van?
Fenkshuji 2011. augusztus 19. 5 hozzászólás 10853.
Válasz Cseszka6 #3. hozzászólására
Augusztus 23-ra hírdettek meg egy karbantartást a hivatalos fórumon.

http://forums.ageofempiresonline.com/forums/87144/ShowThread.aspx#87144
Cseszka6 2011. augusztus 19. 16 hozzászólás 6830.
Válasz juhymate #2. hozzászólására
A játék ingyenes ugyan, de a games for windoes liveon rá kell katintani a vásárlás gombra. Ott letölti neked. Amikor letöltötte van egy lefelé nyilacska a neve alatt. Azt lenyitod és ott írja.

Remélem érthető :) Igazából nem tudom elmondani megmutatni könyebb lenne.
juhymate 2011. augusztus 18. 19 hozzászólás 6353.
Válasz Jonhy62 #1. hozzászólására
kéne egy kis segitség,belépek a livebe minden jo de nem tudom hogy lehet kérni a redem codot néztem a képeket de mikor eljutok ide nekem nem ugy jon be
A játék ingyenes ugyan, de a games for windoes liveon rá kell katintani a vásárlás gombra. Ott letölti neked. Amikor letöltötte van egy lefelé nyilacska a neve alatt. Azt lenyitod és ott írja.

Remélem érthető :) Igazából nem tudom elmondani megmutatni könyebb lenne.
Jonhy62 2011. augusztus 18. 1 hozzászólás 19662.
kéne egy kis segitség,belépek a livebe minden jo de nem tudom hogy lehet kérni a redem codot néztem a képeket de mikor eljutok ide nekem nem ugy jon be