Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Marathon

Létrehozva: 2011. augusztus 17. Létrehozta: Smoodoo Kategória: AOEO 7 hozzászólás

A Marathon szerveren játszók részére.

Pedig csak annak volna értelme, ha minden játékos ugyan azon a szerveren játszana! Itt még fizetni sem kell a szerver váltásért csak kijelölöd és pár perc múlva játszol
SirKapor 2011. december 8. 39 hozzászólás 4492.
Válasz modularboss333 #5. hozzászólására
Végül is kb hányan vagytok a Marathon szerveren? Valószínű átmegyek mert egyedül megoldhatatlanok a küldetések
Sose láttam senkit se a HUN csatin és mostanra a MAGYAROK csati is kiürült az Athénon. Akik játszanak se lépnek fel ezekre a csatikra sajnos.
Végül is kb hányan vagytok a Marathon szerveren? Valószínű átmegyek mert egyedül megoldhatatlanok a küldetések
Cseszka6 2011. augusztus 17. 16 hozzászólás 6830.
Válasz Fenkshuji #3. hozzászólására
A legelején amikor kiválasztod melyik néppel akarsz lenni, akkor alul van egy olyan is, hogy "Choose realm", arra rákattintasz és a listában kiválasztod amelyiket szeretnéd. Később csak úgy tudod változtatni, hogy törlöd a városod és egy újat csinálsz.
thx
észre se vettem lenn a choose realmet
egyébként nem kellett törölni sikerült átrakatni másik realm-re , mostmár marathonon vagyok
viszont van egy olyan bajom , hogy megvettem microsoft pontokkal az egyiptomi prémiumot, és benn game-ben nem látja , ugyanolyan sima free felhasználó vagyok mint eddig
valaki találkozott már ilyen problémával?
Fenkshuji 2011. augusztus 17. 5 hozzászólás 10853.
A legelején amikor kiválasztod melyik néppel akarsz lenni, akkor alul van egy olyan is, hogy "Choose realm", arra rákattintasz és a listában kiválasztod amelyiket szeretnéd. Később csak úgy tudod változtatni, hogy törlöd a városod és egy újat csinálsz.
Cseszka6 2011. augusztus 17. 16 hozzászólás 6830.
Válasz Smoodoo #1. hozzászólására
Ha van kedvetek akkor csatlakozzatok az ottani HUN channelre.
( akármelyik chat fülre jobb klikk pl.:General , aztán katt option, majd kijön egy kis ablak és annak a jobb alsó részében van egy csík oda kell beírni, hogy HUN majd katt join channel )
hello új vagyok
én felmentem már a hun-ra találkoztam pár emberrel
viszont ezt a szerver dolgot nem értem , mikor beregisztráltam nem irt semmit hogy milyen szerverre kerülök
hogy kell erre a marathon szerverre menni?
Smoodoo 2011. augusztus 17. 1 hozzászólás 19643.
Ha van kedvetek akkor csatlakozzatok az ottani HUN channelre.
( akármelyik chat fülre jobb klikk pl.:General , aztán katt option, majd kijön egy kis ablak és annak a jobb alsó részében van egy csík oda kell beírni, hogy HUN majd katt join channel )