Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Adatvédelmi szabályzat

2009. augusztus 24. adrii

Adatvédelmi Irányelvek:

Az OGC Kft. (Szolgáltató) kötelezettséget vállal arra, hogy felhasználóinak bármely adatának felvétele, rögzítése, kezelése előtt világos és egyértelmű tájékoztatást tesz közzé, amelyben tájékoztatja a felhasználókat az adatfelvétel céljáról és elveiről. Minden olyan estben, ha a felhasználó által megadott adatokat a Szolgáltató az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről a felhasználót tájékoztatja, és ehhez előzetes, kifejezett hozzájárulását megszerezi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy a felhasználást megtiltsa.

A személyes adatokat a Szolgáltató bizalmasan kezeli, ezeket harmadik személy számára a tulajdonos hozzájárulása nélkül nem adja ki, kizárólag a weboldalai és szolgáltatásai fejlesztéshez valamint saját célú kutatás, illetve statisztikakészítéshez használja fel. Ugyanakkor fenntartja a jogot, hogy a Felhasználónak a szolgáltatás igénybevétele alatt alkalmi jelleggel levelet (hírlevet) küldjön. A lemondás nem érvényes az igénybevett szolgáltatáshoz szigorúan kötődő tájékoztató jellegű levelekre (pl. karbantartás, figyelmeztető levél, stb.)

A Szolgáltató a Felhasználó oldalaival kapcsolatos egyes statisztikai adatokról (így például az oldal látogatottsága) külön nyilvántartást vezet. Fenntartja a jogot ezen adatok nevesítés nélküli publikálására. Ezek a statisztikák összesítettek, és nem tartalmaznak olyan adatokat, amelyek alapján a Felhasználó személyazonossága megállapítható. Az OGC Kft. kötelezi magát, hogy semmilyen szankciót nem érvényesít az olyan felhasználóval szemben, aki a nem kötelező adatszolgáltatást megtagadja.

Az OGC Kft. az oldalain közzétett adatokért, képekért, szövegekért, sem más információhordozókért teljes felelősséget nem vállal, pusztán abban a mértékben, ahogy azt a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének Tartalomszolgáltatási Kódexe előírja.

Adatkezelés

Szervereink automatikusan regisztrálják felhasználóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott (aggregált) formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra. Egyes szolgáltatásaink egyedi azonosítót, úgynevezett cookie-t helyeznek el felhasználóink számítógépén. A cookie-k kizárólag a felhasználók autentikálásának megkönnyítését szolgálják, más célra nem vesszük őket igénybe. Az adatokat csak jogerős bírósági megkeresés esetén adjuk ki.

Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait.