Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

PlayStation 4 bejelentés

Hírek 2013. március 2. shaddam 4 hozzászólás 11036 olvasás Címkék: Playstation Sony OGC Activision

PlayStation 4 bejelentés

A kétórás show után sem lettünk okosabbak az ár és a megjelenéssel kapcsolatban, sőt magát a konzolt sem láttuk, azonban így is volt pár érdekes dolog.

Legelőször is, aki barlangban élt ez idáig: A PlayStation 3 utódja a PlayStation 4, itt a nextgen lehet örülni/sírni.

Ha nem látnám a T800-as kontaktlencséit fel se ismerném a játékot.Kattintásra a kép NAGY lesz

A kiszivárgott specifikációk nagy része pontos volt, egyedül talán a 8GB DDR5 RAM az amiben mindenki kételkedett, de mégis sikerült „belepasszírozni” a gépbe. A PS4 főbb tulajdonságai a következők:

 • x86 alapú 64 bites, 8 magos AMD Jaguar processzor
 • 1,84 TFLOPS teljesítményű AMD GPU
 • 8 GB DDR5 RAM, ez a PS3-tól (256MB XDR és
 • 256MB GDDR3) eltérően nem osztott memória, hanem teljes egészében az adott programé
 • Merevlemez (vélhetően nem SSD, mert az külön kiemelték volna)
 • Blu-ray meghajtó
 • USB 3.0 és AUX portok
 • Ethernet,Wifi,Bluetooth
 • Illetve AV kimenetek szempontjából van HDMI, Analóg AV out (akár SCART kábellel is ráköthetjük a működő szovjet tévénkre), valamint optikai kimenet a házimoziknak, gémer fülhallgatóknak

A DualShock 4 névre hallgató gamepadon is történt pár változtatás, ami az avatatlan szemlélőnek is rögtön feltűnhet:

 • A gamepad kapott egy érintésérzékeny felületet
 • A két stick teteje homorú, a hátsó ravaszokról sem csúszik le az ember ujja
 • Eltűnt a START/SELECT, de helyette van Share,Options és maga a tapipad
 • Az USB port felett egy ledes Knight Rider/Cylon szerű sáv van, ennek színe szolgálhat pl a játékosok megkülönböztetésére vagy szolgálhat információkkal a játékosnak (pl ajaj ez piros lett keress kötszert), valamint a DS4-hez tartozó 3D kamera képes is követni  térben a gamepadot.
 • A DS3-ból is ismert sixaxis szenzor is megmaradt, aki játszott már pl Noogta Nuts-cal a telefonján az ezt eltudja képzelni mire szolgál
 • Beépített hangszóró (nálam itt felmerült a kérdés hogy meghallom-e ha a házimozimon 5.1-ben szól a halálhörgés)
 • Fejhallgató port, minden PS4-hez jár egy mono headset a harctéri kommunikációhoz. Vélhetően a mostani Bluetooth headsetek is tökéletesen működnek majd.
 • A Share gombbal megoszthatóak akár azonnal a képek, videók pl Facebookon, de közvetíthetjük Ustreamen játékunkat is. A kép és videórögzítés, vagy a streamelés nem jár semmiféle teljesítmény romlással mint mondjuk ha PC-n indítjuk el a FRAPS-ot, hiszen erre a konzolban külön célhardver van ami csak a megosztási feladatokkal foglalkozik

A PlayStation 4 Eye is tud pár érdekességet:

 • Dupla kamera (a 3D érzékelés miatt)
 • 4 mikrofon ( A jelenlegi PS Eye-ban is több mikrofon van, a hangminőségét már akkor is dicsérték)
 • Felismeri a kamera a felhasználó arcát (mindenki első dolga lesz borostával/borotválkozva tesztelni)
 • Követi a DS4 (lásd fent) mozgását)
 • Kompatibilis a Move kontrollerrel, sőt pontosabb mint elődje

A jó hír hogy a használtjátékok nincsenek korlátozva, így aki rájön, hogy a Battlefield 14 „túl járműves” az nyugodtan lecserélheti a helyi piacon egy Black Ops 6-ra, vagy akár fordítva. A vissszafelé kompatibilitás érdekes dolog. A lemezes PS3 játékokat nem játssza le, azonban a Gaikai révén a PS1,2,3 játékokat élvezhetjük a PS4-en, vagy akár a Vitán.

Ha már Vita:

A PS4 rendszerszinten támogatja a megosztást, így ha pl valaki otthon a szappanoperát nézné a tévén, attól még mi a vitán térdig gázolhatunk a belekben a kedvenc PS4 játékunkban. Ez egy a Sonynak egy erőteljes beintése a WiiU felé, hiszen ott is nagyon hypeolták ezt a képességet.

A PS3 kínkeservesen lassú letöltései (én csak tudom) és hosszú telepítései is a múlté. Amint berakom a lemezt, megvettem a játékot digitálisan már játszhatok is. Digitális vásárlásnál arra se kell várni hogy letöltődjön a játék, mi csak játszunk, közben a háttérben a játék letölti majd telepíti magát.

A PS4 képes egy altatás módra, ilyenkor egy nagyon alacsony energiaigényű módba kerül a gép, a játékot utána onnan folytathatjuk ahol abbahagytuk. Elvileg a patchelés, letöltés, telepítés is kivitelezhető ebben az üzemmódban. Remélhetőleg be lehet állítani egy időpontot (pl hajnali 3) mint a PS3 esetében, amikor ezek a folyamatok csöndben végbemennek. Hangsúlyos a Sonynak az a törekvése hogy visszahozzák a cartridge-os régi szép időket, amikor elindítottad a játékot és semmi patch, telepítés nem rondított bele a játékélménybe.

Magáról a hardverről „röviden” ennyi, jöjjenek a lényeges dolgok.

A játékok

A szerda esti konferencián két dolgot hangsúlyoztak a fejlesztők (akikből elég sokat meginterjúvoltak): a hardver ereje és a fejlesztőbarát környezete. A PS3-nál megvolt a hardver ereje (igaz nem éppen játékra szánták a CPU-t), fejlesztőbarátnak azonban nem éppen volt nevezhető. A Vita óta ez változott, a PS4 esetében is az erő könnyű fejlesztői eszközökkel társult.

A konferencián az első nagyobb AAA cím a Killzone: Shadow Fall volt. 30 évvel játszódik a Killzone 3 után, veterán Killzone fanként mámorítóan sok a szín (Killzone színpaletta eddig: vér, sár, rozsda és ezek keverése egy csipetnyi hóval). A kinézete nyitócímnek nem rossz, elég belegondolni a PS3 esetében milyen fejlődés volt grafikailag a Resistance 1,2,3 esetében. A mozgáson szerencsére érződik, hogy a fegyvernek van súlya, ez más FPS-ben valahogy sose fontos. A fedezékbe vonulás maradt a régi, a Brutal Melee közelharc (vadásztőr felnyomása szemüregen át az agyba, csigolya roppantás, szemkinyomás stb), amit azóta Crysis, Far Cry lenyúlt, pedig bővült egy jópofa rambós ugrással. Amire kíváncsi vagyok az a sztori. A Killzone játékokban mindig megvolt az izgalmas történet lehetősége, sajnos azonban ezt a sztorit maximum a Wikipédián tudtuk magunkba szívni. Az aktuális rész a berlini fal és a mi védjük az életmódunk, de a másik fél a túlélésért(meg el van nyomva pár nemzedék óta) küzd vonalon mozoghat így első ránézésre. Ígéretes alapanyag. A multiplayer remélhetőleg hű lesz az elődökhöz, akinek tetszik a Battlefield infantry vonala, csak CQ helyett dinamikusan változó( bombalerakás,3 bázisos conquest, TDM, VIP eliminálás, CTF) és a játékstílust leginkább a Team Fortress 2 mértékben meghatározó classrendszer, az nyugodtan jegyezze fel magának a játékot.

Kaptunk egy DriveClub nevű autókázást. Amikor megláttam, hogy minden légypiszkot lemodelleztek meg is örültem, hogy ez a Gran Turismo 6. Csalódni azért nem csalódtam, a Need for Speed helyett a szimulátorok felé húzó játékosok biztos jól fognak szórakozni.

Amire nem találok szavakat az a Capcom új játéka, a Deep Down. Erre azt mondom, hogy ez kamu. Ez nem létezik… Mindenki nézze meg a videót és döntse el maga.

A Bungie-ra és a  Watch Dogsra, ami PC-n futott, és még mindig egy egygombos játéknak tűnik nem szeretnék szót vesztegetni. A Knack nevű aranyos platformert ( jó hogy nem hal ki a műfaj) és a The Witness (indie?) logikai feladványokra épülő játék újdonság. A konferencián lettek bejelentve, csak PS4-re jönnek. A legnagyobb pozitívumok hogy nem egy csőben rohangáló, arabokra lövöldöző FPS, hanem Más.

Ami még érdekesnek tűnt, de kb semmit nem mutattak be belőle az a Sucker Punch új Infamous játéka. Elsőre félek hogy elhagyták a /rossz karmarendszert és elmentek a lélektelen Prototype irányába( ami eredetileg őket másolta). Tömören: vannak olyan emberek akiknek szuperképességeik vannak. A trailer alapján a főellenség egy 1984-szerű rendőrállam lesz. Kétlem hogy az Infamous 2 folytatása lenne, hiszen annak mind a jó, mind a rossz befejezése lezárja a játékot(spoileres videó), valószínű hogy a ma divatos előzmény/spin off vonalon mozog majd

Tömören ennyi volt a szerda éjféli PS4 bejelentés. A két dolog amit hiányoltam az Kaz Hirai(körülötte kialakult a személyi kultusz hála a hype-nak) és az Uncharted folytatás/előzmény/spin off. Na jó még a Battlefield 4 lehet érdekelt volna egy minimálisat :D

A PS3-at sem kell temetni, évekig jönnek még rá a játékok, akinek eddig kimaradt annak pedig itt a lehetőség hogy filléres áron végigtolja a KÖ-TE-LE-ZŐ címeket.

Ha te azt mondod War Z én azt mondom The Last of Us. Mindezt az "elavult" PS3-on aminél a telefonomban több RAM van.

avatar #4
dongbei április 1. 07:15 98 hozzászólás 2893.
Spring is coming Coach Outlet Store Online, is your meat still hidden Coach Factory Outlet Online? Cough ... Coach Outlet Online this serious topic Coach Outlet we should be understatement to talk about the theme of today's compilation to tell you Michael Kor Factory Outlet talk about the South Korean sister's early spring show,Michael Kors Outlet Online they spring possession of meat on a move Michael Kors Outlet, how many years unchanged ~Michael Kors Factory Outlet Online ace leisure models upper and lower time,michael kors outlet with half Skirt,Coach Outlet Clearance pants feel very peach it.Michael Kors Online Leisure can be loaded with meat,Coach Outlet online have to take the man wit,Michael Kors Outlet Online comfortable to wear is not loose,nike shoes the harvest of natural happiness.nike outlet With these leisurely models, cheap Jordan the girl's dress with a hat can catch the range of children,retro jordan shoes her boyfriend sweater,tory burch outletwater sleeve section of the blouse,tory burch sale these are the spring of this year's fire section,oakley outlet online casual easy ride, in our daily choice Also plays an important role.cheap oakley sungalsses Tee also can not be ignored,ray ban outlet online with a suit this light leisure business Fan is very suitable for just entering the workplace mm,ray ban sunglasses outlet on the style of this andlight luxury,coach outletlight cooked are detached, can live businessman can win the land Male,the north face outlet behind the charm value is high Take off the suit,Michael Kors Bags this earth color modeling is light Mature favorite,Coach Factory Outlet coupled with the top of the straw hat can ride on a bike to travel.north face jackets Autumn and winter popular side of the slits sweater,Coach Outlet early spring and playwater sleeve Korean wind mm their little feelings so how can girls do not touch peach?kate spade handbags In addition to the success of modeling in addition to the details of the ingenuity,coach factory outlet the whole body up and down the color is straight poking the men's visual nerve,Coach Outlet Store Online red and white block clean and simple,Michael Kors Outlet not those hypocritical pattern annoying,polo outlet easier to close.Here we come to the West,Polo Ralph Lauren Outlet Store how to put these casual play live,yeezy boost 350 color with your election,Red Bottom Shoes stripes, solid color are no harm,adidas nmd the key is in this loose jacket you need a relatively lined pants,Christian Louboutin Outlet if not work today, pajamas Fan children out of the street is also very comfortable,true religion outlet the premise of your hands to have a Hao Bao.true religion jeans outlet This is the biggest advantage of the A word is to help you hide the butterfly sleeves firmly,Pandora Jewelry Ferragamo Shoes cute index is also very high ~ small size mm preferred spring.Qi Yi,North Face Jackets cotton Tee this single product is often easy to create a lazy Fan children,Polo Ralph Lauren Outlet wearing high risk in the workplace,kate spade outlet but you see these two models is not bad? Striped trousers are very busy.Ray Ban Sunglasses When you choose cotton Tee the best time to pick that design, low-key show taste.Coach Outlet Cotton Tee is also our year this year,Kate Spade Handbags Outlet a single product - Yokosuka coat good partner,Tory Burch Outlet Store with jeans handsome full, hoodies your choice is more, with jeans,Coach Outlet Online with this relatively strange little skirt are zero off sense.Ray Ban Sunglasses Outlet Sports Fan children sweater we try not to choose space when the cotton section,Michael Kors Outlet Online will let you expand into twice the big! You can shop in a treasure and a variety of sea Amoy site to find a lot,Coach Factory Outlet a season for a change is not distressed, with the criteria or that article, waist! Waist! Waist!Oakley Sunglasses Outlet Important thing to say three times.
avatar #3
adidasnmd1 február 15. 09:37 81 hozzászólás 3209.
chrome hearts
nike air huarache
michael kors outlet
michael kors outlet
yeezy boost
ralph lauren online,cheap ralph lauren
tiffany & co
adidas superstar
http://www.airjordanretro.uk
adidas neo
hermes belts for men
chrome hearts
adidas nmd uk
tiffany and co outlet online
yeezy shoes
adidas nmd
adidas nmd
kobe sneakers
toms outlet store
louboutin shoes
true religion jeans
adidas tubular
michael kors factory outlet
yeezy boost
fitflops
nike huarache
kobe basketball shoes
michael jordan shoes
huarache shoes
skechers shoes
nike zoom
nike roshe uk
timberland outlet
atlanta falcons jersey
adidas nmd
tiffany and co
yeezy boost 350
timberland boots
air jordan shoes
ralph lauren online
reebok outlet
tiffany and co outlet
michael kors outlet
hermes belt for sale
nike huarache
cheap ralph lauren
michael kors outlet store
yeezy boost
クロムハーツ
lacoste outlet
adidas stan smith
yeezy shoes
yeezy sneakers
nike roshe run
kobe 9
michael kors handbags
fitflops clearance
patriots jersey
air jordan retro
longchamp le pliage
nike huaraches
jordan retro
michael kors outlet online
adidas tubular runner
jordans for cheap
adidas stan smith sneakers
michael kors outlet online
cheap basketball shoes
yeezy shoes
kobe basketball shoes
timberland outlet
nike air huarache
links of london
adidas tubular sale
longchamp outlet
yeezy boost
nfl jerseys from china
tiffany and co jewellery
adidas ultra boost uncaged
cheap jordans
falcons jersey
longchamp handbags
michael kors handbags clearance
longchamp handbags
kobe shoes
longchamps
cheap tiffanys
kobe shoes
michael kors outlet online
vera bradley outlet sale 2016
links of london sale
yeezy boost 350
nike dunks shoes
cheap jordans
nike air max thea
michael kors uk
ralph lauren uk
yeezy boost 350
nike polo shirts
nike huarache
cheap air jordans
http://www.tiffanyand.co.uk
nike huarache
yeezy boost
kobe 11
michael jordan shoes
cheap authentic jordans
nike air zoom
http://www.tiffanyandcojewellery.us.com
huaraches shoes
roshe run
chrome hearts online store
adidas nmd
jordan shoes
huarache shoes
air jordan shoes
yeezy boost 350
yeezy boost 350 v2
lacoste outlet
adidas online shop
adidas stan smith shoes
nike zoom
adidas superstar shoes
lacoste online shop
reebok shoes
longchamp sale
air jordan shoes
http://www.kobebasketballshoes.us.com
nike polo
jordan shoes
adidas ultra boost
air yeezy
retro jordans
cheap watches,cheap rolex watches,rolex watches for men,buy rolex online
yeezys
brady jersey
michael kors outlet store
nike huarache
chrome hearts online
louboutin shoes uk
adidas superstar shoes
http://www.michaeljordanshoes.us.com
skechers outlet
chrome hearts
lacoste polo shirts
fitflops sale clearance
timberland boots
yeezy boost 350
chrome hearts online
nike roshe run
true religion outlet
Kanye West shoes
yeezy boost 350 v2
kobe 11
polo lacoste
salomon speedcross
nike air huarache
http://www.kobeshoes.uk
salomon
nike roshe one
cheap rolex watches
hogan outlet
skechers outlet
authentic jordans
michael kors
longchamp bags
tiffany and co outlet
adidas nmd online
adidas ultra boost
michael kors outlet
yeezy boost 350
skechers outlet store
tiffany online
jordan shoes
longchamp uk
adidas nmd runner
michael kors handbags
adidas ultra
hermes belt
yeezy boost 350 v2
hogan outlet online
michael kors factory outlet
cheap nfl jerseys
ultra boost
michael kors
cheap jordans
adidas superstar
skechers shoes
longchamp uk
air jordan
lacoste outlet
michael kors outlet online
chrome hearts online
tiffany online
michael kors handbags outlet
links of london
tiffany and co uk
adidas yeezy boost
cheap air jordan
michael kors outlet
kobe bryant shoes
adidas stan smith
ralph lauren online
http://www.cheap--jordans.us.com
nike air zoom
longchamp handbags
michael kors purses
cheap retro jordans
nike zoom running shoe
jordans for cheap
links of london outlet store
http://www.jordanretro.uk
longchamp bags
yeezy boost 350
adidas tubular
cheap real jordans
nike dunks
michael kors handbags
cheap jordans
tiffany jewelry
tiffany and co uk
adidas ultra boost
hermes belt
adidas neo
skechers uk
new england patriots jersey
cheap jordan shoes
longchamp outlet
toms outlet
tiffany and co
fitflops
tiffany jewelry
http://www.tiffanyandcooutletonline.us.com
yeezy boost
vera bradley outlet
nike huarache
kobe 9
longchamp outlet
true religion jeans
kobe shoes
air max thea
basketball shoes,cheap basketball shoes,nike basketball shoes,cheap jordan basketball shoes
michael kors handbags
chrome hearts online
true religion jeans
roshe shoes
true religion sale
michael kors handbags
avatar #2
hEX- 2013. február 25. 1897 hozzászólás 156.
Nagyon komolynak tűnik, életembe nem volt még konzolom lehet egy ilyet beszerzek:)
KIRÁJ VAGYOK
avatar #1
lszr_ 2013. február 25. 1115 hozzászólás 315.
Deep Down.... kíváncsi leszek ez most mennyire komoly :DDDD a srácokkal itt némán néztük végig kb :DDD
eddig soha nem voltam konzolos, de lehet, hogy ezért az 1-ért veszek majd egy P4-t :DDD
Counter-Strike 1.6 - We won't forget